Designer kleding vrouwen

Designer kleding voor vrouwen

Als vrouw wil je graag bij de tijd blijven en wil je graag weten wat er op het moment in de mode is. Modemerken laten vaak ruim van te voren hun collectie als zien op een fashion show.

Marc Cain

Wijde broeken, lichtroze, patronen, dat zijn toch wel de terugkomende elementen in de nieuwe collecties van Marc Cain. Dit doet je misschien denken aan de jaren 70, wat de laatste tijd ook steeds meer te zien is in nieuwe collecties van verschillende merken.

Luisa Cerano

Bij Luisa Cerano zie je dit seizoen vooral laagjes, jasjes op jurken, shirts op shirts, het kan niet gek genoeg. De kleuren die vooral terug te zien zijn, zijn blauwtinten, donker marine blauw maar ook de wat meer softe pastelblauw. Zoals bij bijna alle collecties van de grote merken zijn pastel en nudekleuren vaak terug te zien in het modebeeld.

Maison scotch

De trends bij Maison Scotch lopen erg uiteen. van old-world tradities tot rock&roll leer. Ook is er inspiratie gehaald uit Afrika, door speelse silhouetten en ondeugende graphics. Maar ook is er gedacht aan het Ibiza leven, zon zee en strand en hier zie je juist weer veel kleur en simpele vormen, makkelijk voor op het strand.

Cambio

De trends die hier te zien zijn lijk een beetje op het business life. Colberts, high waist broeken met straightcut pijpen. Ook hier zijn geen felle kleuren te zien maar wordt het beperkt tot de aardse tinten en donker blauw, iets wat we ook steeds meer terug zien komen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *